Miele Complete C3 EcoLine Sledestofzuiger Beoordeling

Miele stofzuigers zijn al tientallen jaren sinds 1927 met succes verkocht. Natuurlijk zijn de stofzuigers enorm veranderd gedurende deze lange periode, maar Ć©Ć©n ding is hetzelfde gebleven: de duurzame en technisch geavanceerde huishoudelijke apparaten van het merk.

Miele Complete C3 EcoLine Sledestofzuiger Beoordeling

Bij Miele testen ze de stofzuigers voor een levensduur van 20 jaar (met een gemiddeld gebruik van 45 minuten per week met maximale zuigkracht). En de slang van de stofzuiger wordt 120.000 keer gebogen en uitgerekt. Misschien is het je zelf ook opgevallen, maar het kost veel moeite om zo’n slang te breken.

Ook de Miele Complete C3 EcoLine is zo’n huishoudhulp ontworpen voor een lange levensduur. Maar zoals de naam Ecoline suggereert, maakt deze stofzuiger deel uit van een nieuwe generatie energiezuinige apparaten. We zullen dit belangrijke standpunt later bespreken.

Functies en Accessoires

De aan/uit schakelaar, de drukknop voor het automatisch omwikkelen van kabels en de twee knoppen (“+” of “-“) voor de elektronische zuigkrachtcontrole, kunnen allen gemakkelijk met de voet worden bediend. Dit is goed voor je rug, aangezien dit rechtopstaand kan worden gedaan. De grafische symbolen tussen de twee knoppen “+” en “-” geven aan voor welk oppervlak het momenteel geselecteerde vermogensniveau optimaal geschikt is.

Miele Complete C3 EcoLine Sledestofzuiger Test

De verlengkabel kan worden uitgetrokken tot 7,5 meter, de totale actieradius is hierdoor 12 meter. De edelmetalen telescopische buis bestaat uit twee in elkaar gezette buisdelen, die door middel van een instelknop op de gewenste lengte kunnen worden ingesteld.

De volgende accessoires worden met de Miele Complete C3 geleverd:
Met het universele vloermondstuk SBD 290-3 kan eenvoudig van hard naar tapijt worden overgeschakeld. Een joint, een pad en een zuigborstel (met natuurlijke borstelharen) zijn ook inbegrepen, maar ze zijn niet (zoals met veel andere stofzuigers) bevestigd aan de beugel, maar zijn goed opgeborgen in het geĆÆntegreerde accessoirevak.

het gemiddelde volume van de Miele Complete C3 is 75 dB (A). De handleiding van deze stofzuiger is zeer gedetailleerd en voorzien van talloze foto’s en tekeningen, zeer gebruiksvriendelijk.

Filters en andere kenmerken

Het geluidsniveau van de Miele Complete C3 EcoLine is 75 dB (A) en kan daarom worden omschreven als “relatief stil”. Op het gebied van de energie-efficiĆ«ntie (A tot G) bevindt de Miele Complete C3 EcoLine zich in klasse A+, met een gemiddeld jaarlijks energieverbruik van 20,3 kWh. Beide waarden tesamen rechtvaardigen de toevoeging “Ecoline” in de productnaam van deze Miele stofzuiger.

Miele Complete C3 EcoLine Sledestofzuiger

Dankzij de AirClean filter is deze stofzuiger zeer geschikt voor mensen die last hebben van allergieƫn. Het vervangen van de filter is zeer eenvoudig en duidelijk omschreven in de handleiding.

De stofzak van de Complete C3 EcoLine heeft een inhoud van 4,5 liter. Als deze vol is, brandt de indicator voor het vervangen van de stofzak rood. Een nieuwe zak is eenvoudig op de houder te drukken..

En omdat de veiligheid van de huishoudelijke apparaten van Miele een hoge prioriteit heeft, wordt de Complete C3 EcoLine geleverd met een zogenaamd “inactief slot”. Dit slot voorkomt dat het deksel wordt gesloten, indien er geen stofzak is geplaatst.

Miele Complete C3 EcoLine stofzuiger

Miele Complete C3 EcoLine: Conclusie

Het gewicht van de Miele Complete C3 EcoLine is 7,26 kg, het apparaat wordt geleverd met spleetmondstuk, een stoffilter en een zuigborstel. Met een vermogen van 550 watt is de stofzuiger een echte “energiebesparing” en bovendien zeer eenvoudig te bedienen. Als het gaat om stofzuigen op tapijten, bevindt de Complete C3 EcoLine zich in het midden. De Miele Complete C3 is zeker niet de beste stofzuiger op de markt, maar bezit alle benodigdheden om je huis goed schoon te maken en houden.

Hieronder vind je de belangrijkste kenmerken van de Miele Complete C3 EcoLine:

Zakgrootte: 4,5 liter,
Actieradius: 12 meter,
Verlengkabel: 7,5 meter,
Energie-efficiƫntieklasse: A+,
Stofemissieklasse: B,
Volume 75 dB (A),
Toebehoren: spleetmondstuk, meubelmondstuk, stofborstel
AirClean-filter.

Plaats een reactie