De robotstofzuiger heeft de afgelopen jaren een revolutie teweeg gebracht, waarbij iRobot leidt met de Roomba-serie stofzuigers. Maar moet je de iRobot Roomba 671 kopen? Laten we deze specifieke stofzuiger in dit artikel onder de loep nemen.

De Roomba 671 is een instapmodel robotstofzuiger, maar het bevat veel van de basis functies die de duurdere modellen hebben, zoals Wi-Fi en spraak ondersteuning. Dit model is voor mensen die een eerste robotstofzuiger aanschaffen of die een tweede robot nodig hebben voor bijvoorbeeld een andere verdieping in het huis.

Voordelen

Dankzij de Wi-Fi-connectiviteit kun je de Roomba 671 laten schoonmaken wanneer je niet eens in huis bent. De robotstofzuiger maakt tot 90 minuten schoon voordat de robot terugkeert naar het laadstation – dat is voldoende tijd om meerdere kamers schoon te maken.

90 minuten is misschien niet genoeg om een hele vloer in je huis goed schoon te maken. Je kunt dit apparaat ook niet op alle vloertyoes gebruiken – Roombas houden over het algemeen niet van hoogpollige tapijten.

Nu heb je de kans om voor een gunstige prijs een robotstofzuiger te kopen die het schoonmaken een stuk eenvoudiger kan maken. De Roomba 671 is geschikt voor harde vloeren, laagpolig tapijt en haren. De robot kan 90 minuten draaien voordat hij automatisch terugkeert naar het laadstation. Dit model werkt ook met Google Assistant.

Alles wat je moet weten

Zoals gezegd, de Roomba 671 bezit alle basis functies van de Roomba robotstofzuigers, zonder de intelligente navigatie functies van de duurdere modellen.

Gebruiksgemak

Het gebruik van de iRobot Roomba 671 is nog eenvoudiger dan eerdere modellen dankzij de bediening via de iRobot-app. Maar als er een fout optreedt, moet je de robot nog steeds handmatig oppakken en “bevrijden”.

Andere Opties?

Er zijn talloze robotstofzuigers van bedrijven als Eufy, Neato en Ecobacs, maar iRobot is degene die deze trend in de eerste plaats is begonnen. Daarmee, om nog maar te zwijgen van de kwaliteit, zou het slim zijn om voor een Roomba te gaan.

Conclusie

Echter, als je echt voor de beste robot gaat voor je eerste (of tweede) robotstofzuiger, kijk dan eens naar onze beste robotstofzuiger koopgids. Natuurlijk staat een Roomba ook bovenaan die lijst!


Onze Top 4 Robotstofzuigers
Beste uit de Test Populairste
Beste Koop Ook Goed