Beste Robotstofzuigermerk in 2022

Hoe betrouwbaar robotstofzuigers ook zijn, er zijn momenten dat je robot hapert en gewoon niet wil meewerken. Gelukkig kunnen we altijd de bijgeleverde papieren raadplegen om de meeste problemen op te lossen, maar wie een fabrikant wil aanspreken – om te praten over een defecte robot, vragen te stellen over de eigenschappen, of zelfs aanspraak te maken op de garantie – zal contact moeten worden opgenomen met een medewerker van de klantenservice.

Hieronder zetten we de populairste merken robotstofzuigers op een rij.

Beste Robotstofzuigermerk

Eufy

Eufy Robotstofzuigers

Als het op robotstofzuigers aankomt, kun je niet om Eufy heen. Het assortiment robotstofzuigers varieert van simplistische robots voor de budgetbewuste tot geavanceerde modellen die de meeste verwachtingen overtreffen. Eufy robots zijn voorzien van hightech navigatiesystemen en leveren een verbluffende zuigkracht voor het schoonmaken van alle soorten vloeren.

Of je nu op zoek bent naar een robot die alleen stofzuigt of een 2-in-1 hybride, Eufy heeft precies wat je zoekt.

Roomba (iRobot)

Je kunt er zeker van zijn dat iRobot aan het roer staat wat robotstofzuiger-ontwikkelingen betreft. Het bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring in robotica en innovatie, en dat is te zien! Telkens wanneer een nieuw een Roomba wordt gelanceerd heeft het weer betere functies.

Roombas maken beter schoon dan de meeste vergelijkbare modellen. Als er belangrijke veranderingen in de wereld van de robotstofzuigers plaatsvinden, garanderen we dat iRobot ze als eerste bedacht heeft.

Roomba Robotstofzuigers

Beste uit de Test Maak kennis met de robotstofzuiger die gegarandeerd de klus klaart. De Roomba j7+ is voorzien van unieke intelligentie waardoor snoeren en ontlasting van huisdieren niet worden opgezogen.

Check Prijs op Bol.com >


Samsung

Samsung is een relatieve nieuwkomer in de wereld van de robotstofzuigers, dus het heeft op dit moment een zeer beperkte keuze aan mogelijkheden.

Dat gezegd hebbende, is het niet verwonderlijk dat Samsung’s robotstofzuigers vol zitten met haarfijne technologie, goede zuigkrachtregeling, en uitstekende navigatie die veel concurrerende niet hebben.

Roborock

Roborock komt aantoonbaar dicht in de buurt van iRobot wat robotstofzuigertechnologie betreft. Hoewel Roborock gespecialiseerd is in robotstofzuigers, zijn er ook hybride modellen die serieus het overwegen waard zijn.

Roborock Robotstofzuigers

Populair Uitgerust met een zeer nauwkeurige laserafstandsmeter die met 300 omwentelingen per minuut draait, kan de Roborock S6 Pure met 98% nauwkeurigheid een plattegrond van je huis maken

Neato Robotics

Net als veel andere merken variëren Neato robotstofzuigers van goedkope tot high-end modellen. Met welk budget je ook winkelt, er is een Neato robot voor jou.

Qua prestaties en navigatie doet Neato niet onder voor Roborocks en Roombas, maar voor een lager prijsje. Vanaf Neato’s middenklasse modellen geniet je van het voordeel van draadloze bediening via Wi-Fi, bovenop de goede zuigkracht.

Ecovacs

Met meer dan 40 miljoen gebruikers wereldwijd wordt Ecovacs vaak beschouwd als het nummer-één merk van robotstofzuigers in vele landen. Over de gehele linie zul je merken dat elk model uitstekend kan reinigen op harde vloeren en tapijt.

Sommige consumenten zweren dat de robots van Ecovacs top-of-the-line zijn in termen van technologie, prestaties, levensduur van de batterij, en mapping.

Ecovacs Robotstofzuigers

ILIFE

ILIFE richt zich op miljoenen consumenten in meer dan 30 landen. Niet alleen biedt ILIFE allerlei functies voor de budgetbewuste consument, maar elk model is ontworpen voor maximale efficiëntie en gemak.

Winkelen met een kleiner budget betekent dat je afziet van bepaalde innovatieve functies, maar zelfs de goedkope modellen zullen redelijke prestaties leveren.


Onze Aanbevolen Robotstofzuiger
Budget Koop Voorzien van een reeks schoonmaakfuncties en sensoren waarmee de Roomba E5 zich kan aanpassen aan jouw unieke huis en het dagelijks schoonhoudt.

Populair Uitgerust met een zeer nauwkeurige laserafstandsmeter die met 300 omwentelingen per minuut draait, kan de Roborock S6 Pure met 98% nauwkeurigheid een plattegrond van je huis maken

Beste uit de Test Maak kennis met de robotstofzuiger die gegarandeerd de klus klaart. De Roomba j7+ is voorzien van unieke intelligentie waardoor snoeren en ontlasting van huisdieren niet worden opgezogen.

Check Prijs op Bol.com >


Plaats een reactie