De Blaupunkt Bluebot XSMART Robotstofzuiger onderscheidt zich als robotstofzuiger dankzij de extra dweil functie. In slechts 100 minuten reinigt de Bluebot robotstofzuiger ongeveer 80 vierkante meter vloeroppervlakte. Wanneer de accu bijna leeg is, gaat de robot zelfstandig en automatisch terug naar het laadstation.

Blaupunkt-Bluebot

De sensoren van de stofzuigerrobot schakelen automatisch over naar een meer intensievere modus mocht meer vuil worden gedetecteerd. Het stofzuigen zelf gaat bijzonder soepel vanwege de hoge zuigkracht. Voeg daaraan toe de dubbele zijborstels en het vuil wordt in alle hoeken en gaten opgezogen.

Stille stofzuiger

De Blaupunkt Bluebot motor is bijzonder stil (59 dB). De Bluebot robotstofzuiger is geschikt voor zowel harde vloeren als tapijten. Je hebt vier verschillende navigatie types tot je beschikking, waardoor de Bluebot perfect door de kamer navigeert. Verschillende slimme innovaties zorgen ervoor dat de robot niet verdwaalt, vast komt te zitten (speciale functie) en ook daadwerkelijk stofzuigt. Een dubbel filtersysteem met hoogwaardige filters voorkomt daarnaast luchtvervuiling in je huis. Een ander slimme technologie zorgt ervoor dat de robot niet tegen meubels opbotst en dat de robot niet via de trap naar beneden valt.

Belangrijke informatie wordt door de robot door middel van een robotstem aangegeven. De meegeleverde afstandsbediening en de met LED verlichte knoppen maken de stofzuiger compleet. De robot is gemaakt van hoogwaardige materialen en dat kan je ook zien. Probeer de Bluebot robot stofzuiger uit en ontdek het zelf. Met de Bluebot krijg je letterlijk vrije tijd, welke je kan gebruiken voor andere dingen.

Blaupunkt-Bluebot-XSMART

Als je op zoek bent naar een goede, stille en slimme zuig- en dweilrobot, dan is de Blaupunkt Bluebot robotstofzuiger de robotstofzuiger voor jou.

De Bluebot zuigt en dweilt

Geloof het of niet, je vloer wordt toch echt schooner met de Bluebot robotstofzuiger. En niet alleen vanwege de hoge zuigkracht (35 watt). De Bluebot verwijdert ook bacteriƫn en ziektekiemen dankzij de meegeleverde dweilfunctie. En dankzij de HEPA-filter filtert de robot zelfs de fijnste deeltjes uit de lucht.

De Bluebot is een slim apparaat

Met het anti-val en anti-wirwar mechanisme hoef je niet bang te zijn voor ongevallen. De Bluebot blijft ook niet tussen de meubels hangen. De Bluebot heeft geen enkele “zorg” nodig zoals andere stofzuigerrobots in het verleden.

Blaupunkt-Bluebot-XSMART-Robotstofzuiger

De Bluebot detecteert vuil

Op bijzonder sterk vervuilde vloeren schakelt de robot automatisch over op de intensievere spot-reinigings functie. In deze functie draait de Bluebot een paar extra rondjes om het vuil ook daadwerkelijk op te zuigen.

Behendig en plat

Deze robotstofzuiger maakt in elke hoek en op elk soort tapijt schoon. En de plekken die anders erg moeilijk te bereiken zijn, bijvoorbeeld onder het bed, zijn normaal gesproken ook geen probleem.

Blaupunkt-Bluebot-XSMART-Robotstofzuiger-Review

Helpt bij allergie en stof gevoeligheid

Heb je last van hoestbuien, niesaanvallen, een loopneus, kortademigheid, keelpijn, hoofdpijn, jeuk of een rusteloze slaap? Deze symptomen kunnen te maken hebben met stof en zwevende deeltjes in het huis. Regelmatig stofzuigen en dweilen met de Bluebot kunnen deze symptomen verlichten of zelfs laten verdwijnen. Wanneer de vloer en lucht worden bevrijd van deze fijne stofdeeltjes, bacteriƫn en schimmelsporen (dankzij de dweilfunctie en de HEPA-filter), kunnen mensen die gevoelig zijn voor deze symptomen beter ademhalen.

De zuigkracht van deze robotstofzuiger past zich aan naar mate het vloer type veranderd. Om een tapijt bijvoorbeeld goed schoon te maken, moet de zuigkracht flink toenemen. Voor een harde vloer (parket of laminaat) is een enigszins lage zuigkracht van de robotstofzuiger voldoende. De Bluebot robot detecteert automatisch op welke vloer hij zich bevindt en zuigt aan de hand van die gegevens de vloer schoon.

Blaupunkt-Bluebot-XSMART-Robotstofzuiger

Slimme navigatie

De Bluebot heeft vier verschillende navigatie-functies. In de automatische modus selecteert de Bluebot de juiste functie zelf. De robot gaat dan in een zigzagpatroon door de kamer. Als het bij een rand of hoek komt schakelt de robot over op de rand-functie. Als het meer vuil detecteert, schakelt de robot over op de spot en reinigingsfunctie en gaat vaker langs het vervuilde gebied.

De Bluebot weet altijd wanneer het moet opladen. De robot gaat automatisch terug naar het laadstation wanneer de accu bijna leeg is. Dit zorgt ervoor dat de vloer schoon blijft, zelfs met veel vloeroppervlakte in het huis omdat het stofzuigen weer wordt hervat na het volledige opladen.

Positieve punten

– Sensoren werken goed.
– Goede zuigkracht.
– Dweilfunctie werkt naar behoren.
– Automatisch naar oplaadstation in meeste gevallen. (80%)
– Zeer praktisch bij weinig meubilair.
– Stille motor.

Blaupunkt-Bluebot-XSMART-Robotstofzuiger-Recencie

Negatieve punten

– Kleine objecten worden nauwelijks opgemerkt. Kan makkelijk tegen kleine objecten botsen en daardoor breken.
– Heeft moeite met glazen deuren.

Blaupunkt Bluebot: Conclusie

De Blaupunkt Bluebot XSMART Robotstofzuiger met dweil neemt veel werk uit handen. De robot heeft een paar tekortkomingen waaronder het moeilijk navigeren in een kamer met veel kleine objecten. Deze robotstofzuiger is stil en is een goede aanvulling op het dagelijks schoonmaken van het huis. Wil je een robotstofzuiger voor de eerste keer proberen, dan is deze Bluepunkt een uitstekende eerste keuze. Wil je meer mogelijk of meer functies, neem dan gerust een kijkje bij de iRobot robotstofzuigers. Helaas, zoals bij elk type elektronisch product op de markt, hoe meer functies hoe hoger de prijs.

Blaupunkt-Bluebot-XSMART-Robotstofzuiger-Beoordeling


Onze Top 4 Robotstofzuigers
Beste uit de Test Populairste
Beste Koop Ook Goed