Philips Performer Compact FC8375/09 Stofzuiger met Zak Review

De Philips Performer Compact reinigt je huis en beschermt je gezin tegen allergenen. Dankzij de AirflowMax-technologie levert de Philips cilinderstofzuiger met zak uitstekende resultaten bij het reinigen van katten- en hondenharen tot stof en pollen.

AirflowMax-technologie

Om een uitzonderlijke reinigingsprestatie te garanderen, beschikt deze stofzuiger over de unieke AirflowMax-technologie, waardoor de stofzuiger langer zijn zuigkracht behoudt. Hij reinigt tapijten, harde vloeren, banken, gordijnen en nog veel meer.

Schone vloeren in het hele huis

De Tri-active 3-in-1 opzetstuk verwijdert allergenen die diep in het tapijt en op andere moeilijk bereikbare plaatsen zitten. Het ÔÇťopentÔÇŁ voorzichtig het tapijt en verwijdert het stof, zuigt grotere deeltjes op en veegt het stof en vuil langs meubels en muren op met zijn twee zijborstels.

Ideaal voor huisdierenhaar en tapijten

Deze stofzuiger met zak, uitgerust met turbo borstel, levert uitzonderlijke reinigingsresultaten in woningen met tapijten en honden- en kattenharen.

A-Klasse prestaties op harde vloeren

Tot 100 procent van het stof wordt opgevangen. Het opzetstuk voor harde vloeren heeft zachte borstelharen om de vloer te beschermen tegen krassen en zorgt voor een uitstekende stofverwijdering in spleten en langs muren.

Handige stofreiniging

De stofzuiger is ontworpen met geïntegreerde accessoires, zodat je geen extra stukken bij je hoeft te dragen tijdens het schoonmaken. De zachte borstel is handig geïntegreerd in de handgreep van het apparaat, zodat hij altijd klaar is voor gebruik.

Geen stofwolk, maar wel langdurigere prestaties

De 4L stofzak van de stofzuiger ontvouwt zich gelijkmatig en verzamelt stof en vuil uit huis, zonder dat er een stofwolk ontstaat. De synthetische stofzuigerzak van Philips zorgt voor nog langere reinigingsprestaties.

Lichtgewicht en eenvoudige hantering

De Philips Performer is licht van gewicht (5,2 kg) en heeft een actieradius van 9 meter; ideaal voor grote ruimtes en trappen.

Anti-Allergeen en hygi├źnisch reinigen

Deze stofzuiger is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van allergiepati├źnten en meer in het algemeen van mensen die een hoger niveau van hygi├źne eisen.

Slotwoorden

De Philips Performer Compact FC8375/09 stofzuiger met zak helpt allergieveroorzakers in huis te verminderen door het filtratieproces en krachtige prestaties op tapijten en harde vloeren.

Plaats een reactie