iLife V5s Pro Intelligente Robot Stofzuiger Review

iLife V5s Pro Intelligente Robot Stofzuiger Review

De iLife V5s Pro Intelligente Robot Stofzuiger is een verbeterde versie van de V5 Pro (of V5S), met een nieuwe borstelloze motor, verbeterde batterijen en een watertank (vergelijkbaar met de V7S Pro).

Als je huis alleen harde vloeren heeft, dan is dit een geweldige optie omdat het product geleverd wordt met een dweilfunctie. Het heeft geen gemotoriseerde borstel, maar dat heb je ook niet echt nodig op een harde vloer.

Wat kun je van de V5S Pro verwachten?

ILIFE is bezig geweest met het verbeteren van hun producten en de V5S Pro is een van de nieuwste robots.

Van bovenaf lijkt hij precies op de oudere V5S, maar hij heeft een aantal belangrijke upgrades die erop gericht zijn om de looptijd, het dweilen en de levensduur te verbeteren.

iLife V5s Pro Review

Upgrades

De batterij en de motor zijn de grootste upgrades. Maar deze variant is nu ook uitgerust met de tweede generatie borstelloze motor die langer meegaat. ILIFE heeft ook een extra lithium-ionen accu aan de mix toegevoegd om het totaal aan upgrades op 4 te brengen.

De combinatie van de efficiëntie van de borstelloze motor en de 4 lithium-ionen accu’s zorgen voor een verbeterde looptijd tot maximaal 150 minuten.

Een langere looptijd betekent dat het in staat zal zijn om een groter gebied te reinigen.

Zuigkracht

Als het aankomt op vermogen is de V5S Pro niet echt beter dan zijn voorgangers, aangezien de vorige modellen dezelfde motor gebruiken. Hij heeft een maximale zuigkracht van 850Pa die identiek is aan zijn oudere broer.

De combinatie van 850Pa vermogen en de dubbele zijborstels maakt het echter mogelijk om alles op te zuigen, van kleine stofdeeltjes tot grover vuil, zolang het apparaat op harde vloeren werkt. De V5S Pro levert dat vermogen zonder al te luidruchtig te zijn. Het geluidsvermogen ligt tussen 55 en 60 dB.

iLife V5s Pro Robot Stofzuiger

Reinigingsprestaties

De meeste klanten kopen de V5s Pro zonder hoge verwachtingen. Het kost immers minder dan 200 euro.

Maar we zijn aangenaam verrast over wat deze robot voor die prijs kan doen. En een heleboel andere eigenaren die eerder een Roomba hebben gebruikt, geven aan dat de V5s Pro net zo goed is.

Dankzij de krachtige zuigkracht van de V5s Pro neemt de robot alles op, van fijn stof tot huisdierharen. Als je nog meer kracht wilt, is er een max modus die de zuigkracht verhoogt voor een diepere reiniging.

Dubbele filters vangen al dat vuil op en voeren het af naar een relatief grote bak.

De V5s Pro is echter alleen nuttig voor het reinigen van harde vloeren. Hij stofzuigt geen tapijten, zelfs geen dunpolige.

Dit komt omdat hij slechts twee kleine zijborstels heeft die ontworpen zijn om vuil en haren van een harde vloer in te vegen. Deze borstels zijn niet effectief op een tapijtvloer.

Er is ook geen rolborstel onder de robot om huisdierenharen op tapijten op te pikken of om stof op te wrijven.

Als je grote tapijtoppervlakken heeft, zoek dan naar een ander merk zoals Botvac of Roomba.

Wat betreft het dweilen – hij doet het werk prima.

Je moet eerst de watertank plaatsen en de dweil aanbrengen. Terwijl de V5s robot over de vloer beweegt, druppelt er water op de dweil om deze vochtig te houden.

De dweil is eenvoudig te verwijderen en je kunt deze in de wasmachine schoonmaken.

Over het geheel genomen presteert de V5s Pro erg goed in het reinigen van een harde vloer. Hij doet iets langer dan de duurdere robots over de reiniging, maar de klus wordt geklaard.

iLife V5s Pro Robot Mopping Stofzuiger

Slotwoord

De belangrijkste verbetering van de iLife V5S Pro ten opzichte van zijn voorgangers is de mogelijkheid om het water uit de vloeistofbak te laten druppelen en zo een betere dweilervaring te bieden. Over het geheel genomen vind ik dit product verrassend goed werken op harde vloeren. Ik raad de V5S Pro van harte aan elke huiseigenaar die geïnteresseerd is in het automatiseren van het onderhoud van zijn huishouden.

Samenvatting

Een betaalbare, betrouwbare 2-in-1 robot die met gemak harde vloeren stofzuigt en dweilt.

Geweldig voor:

  • Vinyl
  • Hardhout
  • Tegel
  • Linoleum
  • Huisdieren

Vermijd indien:
Je veel tapijt hebt – dit is in dat geval niet de robot die je zoekt. Hij is ook niet erg slim en is niet voorzien van een wifi-aansluiting.

iLife V5s Pro


Onze Aanbevolen Robotstofzuiger
Budget Koop Voorzien van een reeks schoonmaakfuncties en sensoren waarmee de Roomba E5 zich kan aanpassen aan jouw unieke huis en het dagelijks schoonhoudt.

Populair Uitgerust met een zeer nauwkeurige laserafstandsmeter die met 300 omwentelingen per minuut draait, kan de Roborock S6 Pure met 98% nauwkeurigheid een plattegrond van je huis maken

Beste uit de Test Maak kennis met de robotstofzuiger die gegarandeerd de klus klaart. De Roomba j7+ is voorzien van unieke intelligentie waardoor snoeren en ontlasting van huisdieren niet worden opgezogen.

Check Prijs op Bol.com >Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Plaats een reactie