Beste Bosch Stofzuigers in 2021: Koopgids

Bosch stofzuigers zijn populair in Nederland – vooral als je een snoerloze stofzuiger wilt kopen. Maar wat zijn de topmodellen van het bedrijf? En zijn er modellen die je moet vermijden? Laten we dat eens uitzoeken.

Robert Bosch GmbH, of gewoon Bosch voor jou en mij, is een populaire fabrikant van huishoudelijke apparaten. De uit Duitsland afkomstige Bosch stofzuigers zijn in de loop der jaren steeds populairder geworden, vooral door hun innovatieve eigenschappen en design.

Tot voor kort verkocht Bosch een assortiment van staande, slede en snoerloze stofzuigers. Het bedrijf lijkt zich nu echter te concentreren op het snoerloze assortiment, mogelijk als gevolg van de nieuwe EU-regelgeving op het gebied van het energieverbruik en geluid van stofzuigers (hoewel Bosch sledestofzuigers zoals de BGS5SIL2GB, samen met concurrenten zoals de Henry Hoover, tot de stilste stofzuigers op de markt behoorden).

Op deze pagina hebben we onze keuzes voor de beste Bosch stofzuigers op een rijtje gezet. Elk van deze snoerloze stofzuigers biedt veel waar voor zijn geld en biedt vooral uitstekende reinigingsprestaties.

Onze Top 4 Beste Bosch Stofzuigers

Beste uit de Test Populairste
Beste Koop Ook Goed

Over Bosch

Bosch is een Duits bedrijf dat oorspronkelijk in 1886 werd opgericht en daarmee een van de oudste apparatenfabrikanten ter wereld is. Bij de laatste telling waren er wereldwijd bijna 400.000 mensen werkzaam en het hoofdkantoor is nog steeds in Duitsland.

Het bedrijf is vooral bekend om zijn producten voor thuisgebruik, maar was in 2011 ook de grootste leverancier van auto-onderdelen ter wereld. Het bedrijf produceert daarnaast producten voor de industrie, beveiligingssystemen en diverse andere consumptiegoederen.

Bosch stofzuigers zijn gewoonlijk betrouwbaar, krachtig en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Een van onze enige klachten is dat hun naamgevingssysteem het moeilijk kan maken om modellen te vergelijken, omdat er veel modellen zijn met vergelijkbare namen. Wij vinden daarnaast dat Bosch stofzuigers vaak minder praktische ontwerpen hebben dan concurrerende merken, hoewel ze dit compenseren met uitstekende zuig- en allround reinigingsprestaties.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Plaats een reactie