Miele Blizzard CX1 Cat & Dog PowerLine Stofzuiger Zonder Zak Recensie

Het is gemakkelijk voor je huisdier, of het nu om een kat of hond gaat, om het huis omver te gooien. Maar de nieuwe Miele Blizzard CX1 Cat and Dog sledestofzuiger is daar ok te helpen. De sterke motor en het intelligente filtratiesysteem zorgen ervoor dat (huisdieren)haar en huidschilfers niet in de lucht terechtkomen, en de grote capaciteit van de stofzuiger bespaart je tijd en uiteindelijk veel gedoe.

Miele-Blizzard-Stofzuiger

Door het veelzijdige ontwerp van deze Miele sledestofzuiger werkt deze stofzuiger uitstekend op elk type vloer. De stofzuiger wordt geleverd met meerdere opzetstukken en de stofzuiger heeft een zorgvuldig vervaardigde mondstuk die vol zit met innovatieve technologie├źn.

Miele’s huisdier-geori├źnteerde Blizzard CX1 is ook zeer eenvoudig te manoeuvreren. De slede (of container) zelf is uitgerust met zwenkwielen en de handgreep is gemaakt om hand- en pols-ongemak te verkleinen. Bovendien bieden de lange kabel en de slang een groot bereik en de bediening is een fluitje van een cent om te leren en te gebruiken.

Krachtige motor

De 8,6 kilo zware Blizzard CX1 Cat & Dog bezit een sterke motor die de effici├źnte zuigkracht van de zuiger aandrijft. Hoewel de stofzuiger een 890-watt motor bevat, maakt de stofzuiger nauwelijks geluid. In feite klimt het geluid nooit boven de 78 decibel.

Miele-Blizzard-CX1-Cat-Dog-PowerLine-Stofzuiger-Zonder-Zak

Alle vloeren

Van zwaar, droog hondenvoer tot pluizen kattenhaar, deze traditionele stofzuiger kan vuil snel en eenvoudig opzuigen. Of je nu pluche tapijt of harde vloeren hebt, deze Miele is op alles berekend. Op het handvat bevindt zich een eenvoudig te bedienen draaiknop met geïllustreerde markeringen die je kunt wijzigen in een van de vier instellingen.

De stofzuiger heeft ook een EcoTeQ Plus vloerkop. Deze multifunctionele vloerzuigmond bevat een rechte slang die de lucht met een snel tempo van 100 kilometer per uur verplaatst, en de end-to-end zuigaansluiting maakt het mogelijk om de randen van de wand grondig te reinigen.

Daarnaast is er een metalen zoolplaat die de stofzuiger soepel over dik tapijt laat bewegen, een niet-krassende borstelstrip die puin en zacht materiaal rond de inlaat optilt om het haar aan te “grijpen”. De EcoTeQ Plus heeft zelfs een zachte bumper om de meubels te beschermen.

Miele-Blizzard-CX1-Cat-Dog-PowerLine-Stofzuiger

Schoonmaakbeker

De nieuwe Miele Blizzard CX1 heeft geen stofzuigerzakken. In plaats daarvan maakt dit Cat & Dog model gebruik van zakloze technologie. De vuilcontainer in deze slede stofzuiger bevat maar liefst 2 liter. Het doorschijnende materiaal en de lijnen laten je precies weten wanneer je de inhoud van de container moet dumpen.

Wanneer het tijd is om de container schoon te maken, zul je merken dat het schoonmaakproces eenvoudig is. Til de container eenvoudigweg van de stofzuiger af. Het bodem-open ontwerp van de beker voorkomt dat er vuil en stof in je gezicht komt.

Een filter voor altijd

Je hoeft nooit meer een filter te kopen of vervangen! Deze stofzuiger zonder zak trekt grof vuil weg van het filter en de motor met de innovatieve Vortex technologie, zodat zowel het filter als de motor effici├źnt blijft werken. De technologie werkt zo goed dat de HEPA AirClean filter levenslang meegaat.

Het onderhoud van de filter is eenvoudig. Geïllustreerde instructies op de stofzuiger worden duidelijk weergegeven. Je hoeft de filter ook niet vaak schoon te maken aangezien de Miele CX1 sensoren bevat die de stofzuiger uitschakelen voor een korte, zelfreinigende cyclus. Als je het controlelampje ziet branden, kun je het geautomatiseerde proces zelf op gang brengen.

Miele-Blizzard-CX1-Cat-Dog-PowerLine

Handige hulpmiddelen

Miele begrijpt dat (huisdier)haren en ander vuil hun weg kunnen vinden in hoeken, smalle ruimtes en planken. Daarom wordt deze traditionele stofzuiger geleverd met een spleetzuiger en een afstofborstel. Je krijgt ook een TurboTeQ hulpmiddel dat perfect is voor het verwijderen van haren uit de bekleding van de meubels. Wanneer niet in gebruik, kun je deze hulpstukken in de ingebouwde opbergvakken van de stofzuiger bewaren.

Comfortabel gebruik

In tegenstelling tot sommige stofzuigers is de Miele Blizzard CX1 Cat en Dog niet lastig om door het huis te slepen. De stofzuiger heeft een set van vier rubberen wieltjes die geen slijtage of krassen op de vloer veroorzaken, en de EcoComfort handgreep is ongelooflijk comfortabel in de hand te houden. Deze stofzuiger biedt een netsnoer die zich terugtrekt met een simpele druk op het voetpedaal.

Miele-Blizzard-CX1-Cat-Dog

Miele Blizzard CX1: Een stofzuiger voor elke huisdiereigenaar

Geen vuil meer; geen haar meer; geen geknoei meer. Deze slede stofzuiger is voorzien van Miele’s Vortex-zuigtechnologie en zelfreinigende filter, waardoor stof de interne componenten van de stofzuiger en de lucht die je inademt, niet meer bereikt. De stofzuiger heeft ook een verbazingwekkend goede vloermond die je kunt gebruiken om hardhout, tegels, tapijt en kleedjes mee schoon te maken.

Met zijn zakloze container en duurzame filter zijn de gebruikskosten laag. Het intrekbare koord bespaart je de moeite van het handmatig oprollen en je krijgt drie hulpstukken voor schoonmaken van meubels. Het verzorgen van je huisdieren kan soms moeilijk zijn, maar stofzuigen is nooit moeilijk wanneer je de Miele Blizzard CX1 Cat en Dog stofzuiger gebruikt.

Miele-Blizzard-CX1

Plaats een reactie