De Dirt Devil M611 Fusion is een kleine robotstofzuiger met een diameter van 30 cm, een hoogte van 5,5 cm en een gewicht van slechts 1,8 kilo. In deze review gaan we uitgebreid in op de functies en eigenschappen van deze robot van Dirt Devil.

Dirt Devil M611 Fusion Robotstofzuiger Review

De Dirt Devil robotstofzuiger is programmeerbaar net als de vele andere merken in het robotstofzuiger segment. De M611 is hierin niet uniek, maar de prijs maakt het zeker interessant voor mensen die eens een robotstofzuiger willen uitproberen. De Dirt Devil M611 maakt zoals de meeste robots je huis schoon wanneer je onderweg of aan het werken bent. Met een hoogte van slechts 5,5 cm bereikt de Dirt Devil M611 Fusion ook de wat moeilijkere plekjes zoals bijvoorbeeld onder het meubilair.

De zogenoemde afgrondsensoren zorgen ervoor dat de Dirt Devil niet van trappen afvalt. De robotzuiger stopt veilig en zelfstandig voor de rand en verandert de richting automatisch om het stofzuigen te hervatten.

Dirt Devil M611 Fusion Robotstofzuiger

De Dirt Devil M611 Fusion robotstofzuiger is een goede hulp in het huishouden. De 4 instelbare functies zijn ideaal voor harde vloeren (laminaat, parket, zeil, tegels, enz.) en ook voor vlakgeweven tapijten. Hoogpollige tapijten vormen nog steeds een probleem voor veel robotstofzuigers, zo ook voor de Dirt Devil.

Het legen van de container

De geïntegreerde stof/vuil container heeft een capaciteit van 240 ml. Wat betekent dat je de container om de zoveel tijd moet legen, afhankelijk van de hoeveelheid stof in het huis. Het legen en schoonmaken van de container gaat eenvoudig en snel.

Dirt Devil M611 Robotstofzuiger

De batterij

Als de accu volledig is opgeladen, werkt de Dirt Devil M611 tot 60 minuten door en keert na het werk automatisch terug naar het laadstation. Binnen ongeveer 5 uur is de robotstofzuiger weer volledig opgeladen en operationeel. Met een hoogte van 5,5 cm past de Dirt Devil-robotstofzuiger ook onder de bank en andere meubels, waardoor ook moeilijk te bereiken gebieden makkelijk worden schoongemaakt.

Voor een prijs onder de €150 biedt de Dirt Devil behoorlijk goede prestaties. Deze robotstofzuiger is een instapmodel, dit houdt in dat bepaalde functies die standaard bij de duurdere modellen aanwezig zijn, niet voor deze robot gelden. Verwijder de kleine objecten van de vloer en deze robotstofzuiger werkt goed en betrouwbaar.

Dirt Devil M611 Fusion

Positieve punten

– Gunstige prijs.
– Plat design.
– Automatisch opladen.
– Goed op harde vloeren.

Negatieve punten

– Geen “mapping” functie.
– Hoge vloerstrips zijn een probleem.
– Vrij luid.

Dirt Devil M611 Fusion Review

Dirt Devil M611: Conclusie

Met een hoogte van slechts 5,5 cm bereikt deze Dirt Devil M611 Fusion Robotstofzuiger ook de moeilijkere plekken onder het meubilair. De stofzuig-duur bij een volledige acculading is 60 minuten. Binnen 5 uur is de accu weer volledig opgeladen. Wil je een instap robotstofzuiger proberen? Kies de Dirt Devil M611.


Onze Top 4 Robotstofzuigers
Beste uit de Test Populairste
Beste Koop Ook Goed