De Slimme Keuken? Informatieve Gids

De keuken wordt vaak “het hart van het huis” genoemd, maar waarom kan het niet ook de hersenen zijn?

Het internet van de dingen maakt een nieuwe golf van slimme keukengadgets mogelijk, van sensoren die weten wanneer het fornuis aan het fornuis is gelaten tot vorken die ons eraan herinneren om elke hap te vertragen en te genieten. Hier is een overzicht van ivd-producten die de manier waarop we thuis bestellen, opslaan, koken en etenswaren consumeren veranderen.

Goed nieuws voor degenen onder ons die willen dat een robot al ons koken kan doen: We zijn er bijna echt – dankzij de komst van slimme keukenapparatuur. Slimme koelkasten kunnen u eraan herinneren dat u eieren nodig heeft. Slimme ovens kunnen u vertellen wat u kookt en erachter komen hoe lang u het kookt. En ze kunnen met elkaar en met u praten.

Slotwoord

Je bent al op zoek naar gemak en connectiviteit op het werk, in cafĆ©s en op uw telefoon – maar hoe zit het in uw eigen huis? Slimme apparaten bieden gemak en veiligheid en kunnen u zelfs helpen geld te besparen op uw energierekening. Bovendien maken smartphone-apps het ultrasoon om uw apparaten thuis te bedienen, waar u ook bent. Of u nu een warm huis wilt creĆ«ren voordat u aankomt of toegang tot uw huis wilt verlenen vanaf uw telefoon, deze gids helpt u de producten en diensten te vinden die bij u passen.

Plaats een reactie