Beste Voetmassage Apparaten voor Neuropathie en Diabetici in 2022

Voetmassage apparaten voor neuropathie zijn een geweldige aanvulling op je diabetische voetpijn. Je voeten masseren kan niet alleen de pijn verlichten, maar ook de bloedsomloop stimuleren, gevoelloosheid verminderen, zwelling van de voeten verminderen en complicaties van diabetes en neuropathie in voeten en benen voorkomen.

Voet- en beenmassagemassageapparaten met luchtcompressie en warmtefunctie werken het beste tegen neuro pathische voetpijn. Laten we erin duiken en de beste producten die in 2022 verkrijgbaar zijn onder de loep nemen!

De beste voetmassage apparaten voor neuropathie en diabetici

Het is gemakkelijk te verdwalen tussen de honderden voetmassage apparaten die op de markt zijn. Je vindt alles van slechts €30 tot €999 met talloze functies en instellingen waarvan je niet eens zeker weet of je ze wel nodig hebt.

Voetmassage apparaten van slechte kwaliteit kunnen meer kwaad dan goed doen. Perifere neuropathie en slechte bloedcirculatie zijn ernstige aandoeningen. Voetmassage apparaten met extra instellingen zoals verstelbaarheid, warmtefunctie, bloedsomloopversterker of intensiteitsniveaus, kunnen een groot verschil maken als het gaat om voetproblemen door diabetes en neuropathie.

Om je te helpen een slimme aankoopbeslissing te nemen, heb ik zelf een klein onderzoekje gedaan onder podologen, voetdeskundigen en diabetespatiënten naar hun favoriete voetmassage apparaten. Hier zijn de 6 beste voetmassage apparaten voor neuropathie die mij werden aangeraden door de specialisten en patiënten.

Veelgestelde Vragen

We kunnen op het internet alles ervan lezen over massages en neuropathie. Hoewel sommige mensen zich afzetten tegen massages bij neuropathie, zijn de meeste deskundigen het nu eens over de talrijke voordelen van voetmassages voor hun patiënten. Er zijn echter enkele voorzorgsmaatregelen waar je op moet letten. Laten we mogelijke vragen beantwoorden.

Helpt massage bij neuropathie?

Ja, massage helpt bij neuropathie! Massages worden al eeuwenlang in elke beschaving gebruikt voor pijnbestrijding, bloedsomloop stimulering, ontspanning en meer. Samen met een goede voetverzorgingsroutine kunnen voetmassages op vele manieren helpen de neuropathie symptomen te verlichten en de kans op complicaties te verminderen.

Hoe helpt massage bij neuropathie?

Het masseren van het door diabetische neuropathie getroffen gebied kan helpen de bloedcirculatie te verhogen, pijn te verlichten, de zenuwgevoeligheid te vergroten, beschadigde zenuwen te herstellen, gezwollen voeten bij diabetes te verminderen, voetzweren te voorkomen, het wondgenezingsproces te versnellen en de risico’s op bloedstolsels te verminderen.

Niet alle massages zijn gelijk. Massages van neuropathie voeten moeten worden uitgevoerd door opgeleide vakmensen of door kwaliteitsapparaten.

Wat zijn de voordelen van voetmassage bij diabetici?

De voordelen van voetmassages voor diabetici zijn hetzelfde als voor neuropathiepatiënten. Als je diabetes hebt maar nog geen neuropathie is vastgesteld, kan het masseren van je voeten samen met een goed diabetes management, een laag HA1C, een gezond dieet en lichaamsbeweging neuropathie en talrijke met diabetes samenhangende voetproblemen helpen voorkomen.

Wat zijn de bijwerkingen van elektrische voetmassage apparaten?

Hoewel de meeste mensen die aan perifere neuropathie lijden baat zullen hebben bij een voetmassage, zijn er toch enkele voorzorgsmaatregelen te nemen om schadelijke bijwerkingen te voorkomen. De meeste complicaties komen van te veel druk en te krachtige massages. Als je een elektrisch voetmassageapparaat gebruikt, begin dan altijd met de laagste stand en verhoog geleidelijk de intensiteit. Als het pijnlijk aanvoelt, moet je onmiddellijk stoppen of de intensiteit verlagen. Onthoud dat massages nooit pijnlijk of oncomfortabel mogen aanvoelen.

Plaats een reactie