Beste Handstomers in 2022: Kledingstomers

In de goede oude tijd moest je als reiziger ervoor zorgen dat je kleding gestreken en klaar voor gebruik was voordat je je kleding inpakte. Ook zorgde je dat je kleding tijdens de reis niet zou gaan kreuken of dat er een stomerij in de buurt was. Gelukkig zijn die dagen voorbij dankzij de uitvinding van de handstomer. De draagbare kledingstomer heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop reizigers tijdens hun reis met hun kleding omgaan.

Beste Handstomers

Daarom hebben we besloten om op zoek te gaan naar de beste handstomers die momenteel verkrijgbaar zijn. We hebben veel verschillende modellen handstomers bekeken en hebben tien modellen gekozen, die naar onze mening zijn de beste keuzes zijn voor reizigers. Deze modellen stellen iedere reiziger in staat om zich minder zorgen te maken over gekreukte kleding waardoor ze zich meer kunnen richten op hun reis.

Onze Top 4 Beste Handstomers

Beste uit de Test Populairste
Beste Koop Ook Goed

Hoe te kiezen

Als je van plan bent de handstomer in je koffer mee te nemen, zijn afmetingen natuurlijk belangrijk. Maar het apparaat moet nog steeds groot en sterk genoeg zijn om een paar minuten stoom te produceren en in staat om de temperatuur van 100 graden Celcius te produceren, wat de norm is.

Zorg ervoor dat het apparaat een schakelaar heeft om de spanning te veranderen, dit is essentieel als je naar het buitenland gaat. Met betrekking tot de kosten, zal je in onderstaande lijst zien dat handstomers erg betaalbaar zijn, dat zal waarschijnlijk een van de redenen zijn waarom ze zo populair zijn.

Kledingstomers Gids

Sommige modellen kunnen accessoires hebben zoals een borstel en strijkstomer, en meerdere stoominstellingen. Dus wees je bewust van deze functies want wellicht zijn ze ook voor jou interessant.

Er zijn grote verschillen met betrekking tot de opwarmtijd. Sommige handstomers kunnen ongeveer 15 minuten nodig hebben, dus controleer de specificaties om te voorkomen dat je te lang moet wachten. Als de handstomer voor thuisgebruik is, wil je een goede maat watertank hebben om te voorkomen dat je te vaak moet bijvullen. Controleer ook het bereik van de slang, hoe langer de slang, hoe beter.

De maximale temperatuur moet altijd in de specificaties worden vermeld, dus hoe hoger de waarde, hoe beter de mogelijkheid om kreukels te verwijderen en ook om ziektekiemen te doden.

Beste Hand Kledingstomers

Zorg ervoor dat je de kledingstomer gebruikt op items die op het etiket niet ‘alleen chemisch reinigen’ hebben staan. Ook moet je voorzichtig zijn bij de eerste keer dat je de handstomer op nieuwe items met kleuren gebruikt, test het eerst op gebieden die niet zichtbaar zijn.

Gebruik gedestilleerd/gedeïoniseerd water om de tank van je kledingstomer te vullen. Mineralen zoals calcium kunnen de kledingstomer laten verstoppen en hun algemene doeltreffendheid verminderen.

Wat kunnen draagbare handstomers doen?

Hier zijn enkele mogelijke toepassingen van deze gadgets

Je zal in staat zijn om kreukels te verwijderen uit broeken, shirts, jassen en pakken.
Je kunt het gebruiken om matrassen op te frissen en huisstofmijten te verwijderen.
Kreukels in gordijnen verwijderen.
Verfris dekbedden en dekens, lakens, dekbedden en kussens.
Verfris de bekleding thuis of in de auto.
Verfris de mand van je hond.

Wat is het verschil tussen een strijkijzer en een kledingstomer?

Ik zou zeggen dat het belangrijkste verschil is dat deze stomers geen direct contact maken met kleding. Hierdoor blijven je kwaliteitsstoffen in goede staat. Ze zijn dus perfect voor delicate stoffen om schade te voorkomen die kan ontstaan als je een strijkijzer gebruikt. Het andere belangrijke verschil is dat deze handstomers inderdaad zeer draagbaar zijn.

Handstomers

Er zijn nadelen van kledingstomers, in het bijzonder bij het omgaan met zeer dikke kleding. Dus je moet daarbij meerdere sessies te doen om de stof te ontdoen van een aantal kreukels. Ze zijn ook niet geweldig voor het maken van scherpe vouwen.

Onze Aanbevolen Stoomreinigers voor Kleding (Alle Soorten)

Handstomer De Philips Steam&Go GC365/80 is een stijlvolle en handzame kledingstomer. Hiermee verwijder je eenvoudig kreukels uit je kleding.

Check Prijs op Bol.com >


Kledingstomer met Statief De meest krachtige SteamOne kledingstomer, voorzien van diverse standen voor het stomen van al jouw kleding. Het verwijderen van kreukels en het opfrissen van verschillende type kleding is snel gepiept met deze kledingstomer met statief.

Check Prijs op Bol.com >


Scherp Geprijsd Met de handige kledingstomer van Levanda is je kleding weer snel kreukvrij en lekker fris. Zonder dat je het strijkijzer en strijkplank moet opzetten.

Check Prijs op Bol.com >Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Plaats een reactie