Beste Geldkistje in 2022: Koop de Veiligste Kluis voor je Huis!

Als het gaat om het veiligstellen van geld heb je een paar opties. Een rekening openen bij de bank, een gat graven in de achtertuin of een geldkistje kopen. Laten we het gat in de grond maar gelijk vergeten. Er blijven nog 2 mogelijkheden over; het op de bank zetten van geld en een geldkistje. Een bankrekenig is snsl en eenvoudig, maar dat betekent niet dat het de perfecte oplossing is. Wat je misschien echt nodig hebt is een geldkistje. In dit artikel gaan we de voor en nadelen van geldkistjes aandachtig bekijken.

Beste geldkistje

Geldkistjes Aanbevelingen

Beste uit de Test Populairste

Waar op te Letten

Grootte

De grootte van een geldkistje doet er om een paar redenen toe. Kleine kluizen hebben een compact ontwerp, maar hebben hebben beperkte ruimte. Als je meer geld of andere “grotere” kostbaarheden hebt, zul je een grotere kluis in huis moeten overwegen.

Sommige geldkistjes kunnen aan een muur worden bevestigd of aan de vloer worden vastgeschroefd om de kluis veilig in het huis op te bergen.

Zorg ervoor dat je weet waar je de kluis neerzet en beslis hoe groot het geldkistje moet zijn.

geldkistje

Slot

Elk geldkistje sluit anders af. Biometrische kluizen gebruiken je vingerafdruk als primaire vergrendelstructuur om je geld of andere spullen te beschermen. Andere opties zijn touch keypads waarmee je meerdere pincodes voor gezinsleden kunt aanmaken.

Een andere populaire optie is een dubbel slot dat zowel een sleutel als een combinatieslot vereist om het geldkistje te openen. Het maakt niet uit welk sluitsysteem je kiest, maar zorg ervoor dat het een back-up ontgrendelingsoptie bevat. Als de batterijen leeg zijn of als je je wachtwoord vergeet, heb je nog een reserve sleutel om het kluisje te openen.

Water en vuurvaste kluizen

Zoek naar kluisjes die je geld vrij van schade houden. Waterdichte kluizen houden geld en andere waardevolle documenten veilig in het geval van waterschade – wat ook essentieel kan zijn voor opslagplaatsen die vocht vasthouden, zoals laden of kasten.

Aan de andere kant zijn brandwerende kluizen een must-have. In het geval van brand wil je je geld veilig bewaren. De meeste brandwerende kluizen zijn bestand tegen hitte van meer dan 500-graden Celsius voor maximaal twee uur om waardevolle spullen, zoals geld, veilig te houden.

geldkistjes

Voordelen

Bescherm uw waardevolle spullen

In geval van een noodsituatie zal je eerste gedachte zijn om jezelf in veiligheid te brengen. Een geldkistje in het huis houdt je waardevolle spullen buiten bereik terwijl de prioriteit bij familieleden ligt.

Gemoedsrust

Je hoeft je minder zorgen te maken als je niet thuis bent en je geld is veilig opgeborgen. Je zult met een gerust hart kunnen slapen, wetende dat je kostbaarheden niet gemakkelijk binnen het bereik zijn van gasten en dieven.

Koop de Veiligste Kluisje

Thuisveilige FAQ’s

V: Wat maakt een geldkist een goede geldkist?
A: Een kluis moet worden gemaakt met sterke en stevige materialen, zoals staal, om het moeilijk(er) te maken om in te breken. Het moet beschikken over verbeterde veiligheidskenmerken en een betrouwbare constructie die ervoor zorgt dat geld niet makkelijk in handen komt van kwaadwillenden.

V: Wat is de beste geldkist voor je huis?
A: Hoezeer dit ook afhangt van de voorkeur en het budget, een brandwerende en waterdichte geldkistje met een versterkte structuur is goed voor elk huishouden.

Veilig Geldkistje

V: Wat is de beste brandwerende geldkistje voor thuisgebruik?
A: De brandwerende geldkistje moet ten minste een uur veilig in een verwarmde ruimte kunnen blijven staan, zonder dat het gevaar bestaat dat de kluis wordt vernield.

V: Is een brandwerende geldkistje het geld waard?
A: Een vuurvaste kluis is zeker de moeite waard. Niemand wil ooit een huisbrand ervaren welke bezittingen verwoest. Een geldkistje is een van de beste manieren om je voor te bereiden op zo’n gebeurtenis, waarbij geld en andere waardevolle spullen voor een bepaalde tijd veilig blijven.

Op Zoek Naar Het Beste Geldkistje

Beste Koop Ook Goed


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Plaats een reactie