Beste Draadloze Oordopjes van 2022

Met draadloze oordopjes kun je op een van de beste manieren onderweg naar je muziek luisteren. Of je nu onderweg bent naar je werk, naar de sportschool gaat of op een zonnige dag aan het zwembad ontspant.

Beste Draadloze Oordopjes

Als je nog steeds denkt dat draadloze oordopjes niet net zo goed zijn als oordopjes met een draad, is dat je vergeven. Tot een paar jaar geleden was Bluetooth inderdaad niet de beste manier om naar je favoriete muziek te luisteren.

In essentie klonken Bluetooth-oordopjes niet zo goed als hun bekabelde tegenhangers, hadden ze vaak connectiviteitsproblemen en stonden ze bekend om hun korte levensduur van de batterijen.

Gelukkig zijn de tijden veranderd. Dankzij verbeteringen in draadloze transmissiestandaarden, zoals aptX en innovaties in batterijtechnologie, worden Bluetooth-oordopjes snel de populairste manier om naar muziek te luisteren, en veel van de beste oordopjes zijn dan ook voorzien van draadloze connectiviteit.

Als het gaat om draadloze oordopjes is de grote vraag: welke merken zijn er als beste uit de bus gekomen als het gaat om grote Bluetooth-verbeteringen en de toekomst van audio-innovatie?

Draadloze Oordopjes

Audiobedrijven zoals Jaybird, Plantronics, Nuforce, RHA en Jabra zijn allemaal geweldige opties, omdat ze allemaal veel tijd en geld hebben geïnvesteerd in het verbeteren van de geluidskwaliteit zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur van de batterij. Daarnaast zijn er enkele goede opties van grote spelers als Sony, Apple en Bose.

Onze Top 4 Beste Draadloze Oordopjes

Beste uit de Test Populairste
Beste Koop Ook Goed

Draadloze Oordopjes: Koopgids

.
Veel mensen twijfelen aan de functionaliteit van draadloze oordopjes en zijn op het punt gekomen waarbij ze niets van draadloze oordopjes willen weten en aangeven dat draadloze oordopjes geen echte voordelen hebben. Het is absoluut zo dat de geluidskwaliteit is niet zo goed als die van hun bekabelde tegenhangers, maar om te zeggen dat draadloze oordopjes nergens goed voor zijn, is simpelweg verkeerd.

Draadloze oordopjes hadden veel problemen in het verleden, maar ze zijn de laatste tijd relatief gezien steeds beter geworden.

We hebben een aantal nieuwe technologieën zoals aptX, evenals de energiezuinige Bluetooth-standaarden.

Om eerlijk te zijn, draadloze audioapparatuur staat een stuk dichter bij hun bekabelde tegenhanger dan vroeger. Met dat gezegd te hebben, gaan we kijken naar een aantal van de voordelen van het kopen van draadloze oordopjes.

Deze voordelen zullen je helpen te begrijpen dat draadloze oordopjes niet zo verschrikkelijk zijn. Deze oordopjes zijn voor mensen die actief willen zijn of er niet van houden als er draden in de weg zitten.

Verhoogde Draagbaarheid

We kunnen wel zeggen dat bedrade oordopjes gemakkelijk te dragen zijn. Echter, het belangrijkste verschil tussen draadloze en bedrade oordopjes is dat draadloze oordopjes geen draden hebben.

Beste draadloze oortjes

Je hebt een kleine draad die de oordopjes verbindt, maar dat is het. De draden gaan niet in de klit zitten en het wordt met een veelvoud gemakkelijker om toegang tot ze te krijgen.

Je kunt een de oordopjes ook gemakkelijk in je zak meenemen. Oordopjes met draden kunnen echter verstrikt raken.

Dit alleen al fungeert als een enorm belangrijk punt voor degenen die twijfelen of ze nu wel of niet moeten kiezen voor een draadloze optie.

Zweetbestendig Design

De meeste mensen kiezen voor draadloze oordopjes omdat ze beter en gemakkelijker te beheren zijn tijdens het sporten. Het is geen verrassing dat managers er graag voor zorgen dat consumenten het meeste uit het product halen.

draadloze oortjes

Draadloze oordopjes worden bijvoorbeeld geleverd met een zweetbestendig ontwerp. Als je een zweetbestendig ontwerp vergelijkt met dat van bedrade oordopjes, dan bepaalt alleen de functie al of je je oordopjes wel of niet kunt gebruiken tijdens het sporten.

Sommige fabrikanten zijn zo ver gegaan dat ze hun draadloze oordopjes ook volledig waterdicht hebben gemaakt. Sony heeft ooit besloten om hun waterdichte Walkman samen met de oordopjes in een met water gevulde bus te verkopen.

Zorg ervoor dat de draadloze oordopjes die je koopt een zweetbestendig ontwerp hebben, dat goed wordt ontvangen en beoordeeld door de meerderheid van de atleten en fitnessbewuste mensen.

Actieve ruisonderdrukking

Hoewel deze functie enigszins beschikbaar is in bedrade oordopjes, wordt actieve ruisonderdrukking als een van de functies beschouwd die fungeren als een verkoopargument voor draadloze oordopjes en hoofdtelefoons.

Beste bluetooth oordopjes

Actieve ruisonderdrukking maakt gebruik van speciale circuits om ervoor te zorgen dat ruis van buitenaf wordt geblokkeerd. Het betekent dat je niets kunt horen, behalve je hartslag en je muziek.

Deze functie heeft een aantal haters, maar voor degenen die graag een meeslepende ervaring hebben met de muziek die ze willen beluisteren is er niets beter dan actieve ruisonderdrukking.

Dingen waar je naar moet zoeken in draadloze oordopjes

Nu je alle belangrijke voordelen van het kopen van draadloze oordopjes hebt bekeken, kunnen we kijken naar een aantal dingen waarnaar je moet zoeken je in draadloze oordopjes.

Pasvorm en Comfort

Bij de aanschaf van draadloze oordopjes zijn de pasvorm en het comfort de belangrijkste dingen waar je op moet letten. In tegenstelling tot een full-size hoofdtelefoon, vertrouwen oordopjes vooral op hun pasvorm om een maximale passieve geluidsisolatie te bieden.

bluetooth oordopjes

Zelfs als je oordopjes de actieve ruisonderdrukking hebben, is het belangrijk dat ze goed passen. De meeste oordopjes worden geleverd met meerdere opties van verschillende materialen. Het mooie daarvan is dat je gemakkelijk de juiste pasvorm kunt vinden.

Wat betreft het comfort: dit is iets dat we nodig hebben, ongeacht wat je koopt. Of je nu een full-size hoofdtelefoon, bekabelde oordopjes of draadloze oordopjes koopt, maximaal comfort is een prioriteit.

Als je op zoek bent naar oordopjes, let er dan op dat het comfortniveau van de oordopjes wordt vermeld in de reviews die je leest. Als het niet goed is, koop ze dan niet.

Levensduur van de batterij

De levensduur van de batterij van draadloze oordopjes zal drastisch anders zijn dan de levensduur van de batterij van een draadloze hoofdtelefoon. Dat heeft vooral te maken met de grootte van de koptelefoon. Het is drastisch lager dan wat je normaal gesproken bij een koptelefoon krijgt. Het goede is echter dat de meeste moderne oordopjes gemakkelijk ongeveer 10 uur batterijduur hebben.

De Beste Draadloze Oordopjes

Je moet ook rekening houden met de levensduur van de batterij bij het kopen van een paar oordopjes. De batterij is ook afhankelijk van Bluetooth-technologie. Hoe nieuwer de Bluetooth-versie is, des te beter de levensduur van de batterij.

Zorg ervoor dat je je bewust bent van deze dingen als je een paar draadloze oordopjes gaat kopen.

Als je een draadloze koptelefoon koopt, ga je veel geld uitgeven. Zorg er dus bij de aanschaf van deze koptelefoon voor dat je er een koopt die is uitgerust met de nieuwste technologieën die je kunnen helpen de geluidservaring te verbeteren.

Als je je niet bewust bent van de technologieën waar je naar zou moeten zoeken, kun je technologieën bekijken die belangrijk zijn voor een paar Bluetooth-oordopjes. Laten we eens kijken.

aptX:
Veel mensen weten het niet, maar aptX is een moderne audio codec compressie, van het bedrijf Qualcomm. Als het op compressie aankomt, is Bluetooth gewoon niet snel genoeg, en dat is de reden waarom grotere bestanden mogelijk niet goed worden afgespeeld. Echter, het hebben van aptX zal dat veel gemakkelijker maken. Je moet er zeker van zijn dat je apparaat dit ondersteunt, maar je laptop of je auto zal dat waarschijnlijk wel doen.

Draadloze oordopjes getest

Bluetooth versies: Een andere belangrijke functie waar je naar moet kijken bij het kopen van een paar draadloze oordopjes is de Bluetooth-versie. Zorg ervoor dat jouw draadloze oordopjes de nieuwste versie van Bluetooth hebben.

De laatste versie is op dit moment Bluetooth 5.0. De enige apparaten die hiermee zijn uitgerust zijn echter de Samsung Galaxy S8 en S8+. Het belangrijkste is dat de nieuwste versies een betere connectiviteit en levensduur van de batterij hebben.

Actieve ruisonderdrukking

Een essentiële functie om te zoeken bij de aanschaf van draadloze oordopjes is actieve ruisonderdrukking.

Actieve ruisonderdrukking werkt via elektronische schakelingen die alle externe ruis blokkeren. Het creëert een van de beste luisterervaringen die je kunt krijgen bij draadloze oordopjes. Dus, wanneer je op zoek bent naar goede draadloze oordopjes, zorg er dan voor dat ze worden geleverd met actieve ruisonderdrukking. Het zal je ervaring een stuk gemakkelijker maken.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Plaats een reactie