Beoordeling van de AEG VX7-2-CR-A Animal Edition Stofzuiger

Een schoon huis zonder lawaai. De AEG VX7-2-CR-A Animal Edition Sledestofzuiger is ontworpen met geruisloos schoonmaken in gedachten. De stille motor en stofzuigerbuis zorgen voor een geruisloze schoonmaakbeurt – zonder afbreuk te doen aan de prestaties.

Beoordeling van de AEG VX7-2-CR-A Animal Edition Stofzuiger

360° Manoeuvreren

Alle kleine voorwerpen die we in ons huis plaatsen geven ons een huiselijk gevoel, maar maken het ook moeilijk schoon te maken en houden. Daarom is de AEG VX7 stofzuiger uitgerust met kleine roterende wieltjes die ideaal zijn voor het stofzuigen rond voorwerpen. Ook is het gemakkelijk om op moeilijk bereikbare plekken schoon te maken.

Lang netsnoer

Een schoon huis in één keer. Je kan de AEG stofzuiger continu gebruiken, zonder te stoppen om de stekker uit het stopcontact te halen en opnieuw in het stopcontact te steken, telkens als je een nieuwe kamer binnenkomt. De VX7 wordt geleverd met een extra lang netsnoer van 12 meter, wat genoeg is om meerdere kamers in één keer schoon te maken.

Conclusie

Over het algemeen zijn we tevreden over de prestaties van de deze AEG VX7-2-CR-A Animal Edition stofzuiger, het maakt de vloeren zeer goed schoen en het apparaat is stil. We zijn wel teleurgesteld over de kleine opzetstukken. Het mondstuk is veel te kort en daardoor niet altijd geschikt om optimaal schoon te maken. Daarnaast hebben we twee opzetstukken in de doos achter gelaten, omdat ze in de meeste gevallen niet nodig zijn.

Voordat je deze stofzuiger koopt

Welk soort vloer heb Je?

De meeste stofzuigers zijn ideaal voor harde vloeren, terwijl de slede stofzuigers over het algemeen beter presteren op tapijt en vloerbedekking. Maar als je echt op zoek bent naar een stofzuiger om tapijten en vloerbedekking schoon te maken, kies dan voor een stofzuiger model met een aan/uit-borstelrol of een model met een speciaal elektrisch hulpstuk voor tapijt.

Is (huisdier)haar een probleem?

Zoek naar stofzuigers die speciale hulpstukken bevatten die ontworpen zijn om het schoonmaken van haar te vergemakkelijken, zoals een aangedreven borstel voor haar of een hulpstuk met rubberen borstels dat helpt bij het grijpen van haar van zachte oppervlakken. Een spleetmondstuk is handig voor het bereiken van hoeken en spleten waar het haar de neiging heeft om zich op te hopen. De standaard stofferingsborstels kunnen helpen bij het verwijderen van haren van je bank.

Heeft iemand in het huis last van allergieën?

Een vuilcontainer met HEPA filter is het beste voor mensen die met een allergie worstelen. HEPA-filters vangen deeltjes op tot 0,3 micron, zodat ze niet via een opening van de stofzuiger kunnen ontsnappen. Dat zal minder stof, vuil en huidschilfers achterlaten, die de allergiesymptomen kunnen verergeren.

Wat is de indeling van je huis?

Manoeuvreerbaarheid is minder problematisch als je een “open huis” hebt, zodat je makkelijker een zwaarder of minder wendbare stofzuiger kunt kopen. Maar als je veel krappe ruimtes, gangen en kamers hebt, is wendbaarheid van groot belang. Als je de stofzuiger ook de trap op moet slepen, zoek dan een stofzuiger die ook lichter is. Steelstofzuigers zijn dan een betere opties.

Plaats een reactie